OMG!!

ingen kan fatta hur glad jag är :D

jag & anna

jajamensan vi är riktigt normala! :)

random kort....

hade lite smått tråkigt.. ;)

Spanska!

Jajamensan då läser man på spanskan för att spanskaläraren inte är här än :)

Bild på min lilla nilo, eller hade ju varit bäst om han va min..<3


Oj

Oj va många inlägg det blev idag.. Aja vi hörs imon igen och japp annas inlägg är finfint ;) anna på bilden som ni nog ser :D


grymma anna hälsar på här då vaaa

för det första, min blogg hittar ni HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!!!!!! <<<<<<<<<<------
TJABBA TJENA HALLÅ!
annapanna här. jag tänkte då att jag skulle göra ett fint litet inlägg denna korta stunden jag är gästbloggare! hmmm, vad ska jag skriva?
jo! jag heter då anna, för er som inte förstod det när jag introducerade mig på en rad lite längre upp. jag & natalie har varit bästa vänner i 10 år, den ni! 10 års vänskap är inget å leka med, ska ni veta.
jag tänkte då berätta lite kort om nattisen. hon har väldigt många smeknamn, men de populäraste är då; natta, natolien & nattisen.
natalie är en väldigt speciell tjej, hon föddes tyvärr så och det fanns inget man kunde eller kan göra åt saken. haha ne, men natolien är lite som jag! spontan, sprallig, knäpp, pratglad, ganska uttåtriktad, rolig & trevlig.
kände att det inte var så kul att skriva om natolien så jag slutar med det nu........
hmmm, vad mer?! JO! som nattisen redan berättat var vi i kyrkan idag. first time with our konfagrupp! kände ingen mer än jakob, adrian & nattisen då. jo, prästen. heheh, FUN LIFE!?!?!
nej men det var en hel del killar så vi ska la inte klaga. såg dock bara deras nackar och bakhuvve, så ja.... ska bli spännande att se dem nästa gång från framsidan! dock var vi bara 5 tjejer=ILLA men helt ok ändå
nu ska jag bjuda på några snygga bilder på mig själv sen säger jag godnatt!
taaaack & godnatt för mig! ha det fint folket /aaaaaaaaaaaaaaaaaannishen

bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin

ååååååhja, fortsätt! :)


dör av trötthet men ska inte sova!

hejhej, sitter i min sköööna ziperall och håller på att dö för jag är så trött men börjar inte förens 10 så ska inte sova än på ett tag! så blir la lite facebook osv. kollar efter piercingar också men hittar faktiskt ingenting, vet någon en bra sida som man kan beställa det på så får ni hemskt gärna berätta.. i alla fall va på den där konfasaken innan det va typ jag, anna, tre tjejer till och en jävla massa killar? :o
fast varför ogilla? ;)
ja inte jättefin när man är nyduschad och har fyra flätor..

snart hoppas jag anna kommer

tjo, eller som johan... jaja shoe har jag varje dag.
ska smsa anna nu och fråga när hon skulle komma, hon har so prov imon för hon försov sig och missade det idag. btw, det gick inte så bra på provet idag.. men får la se vad man får målet är då att få E. typ på no-lektionerna har vi ett ''läxförhör'' varje vecka och fick alla rätt på förra väldigt förvånad faktiskt :)
statistiken har ökat jättemycket och kommentarerna lite oxå så fortsätt så! (y)
gammal bild på mig och elvis, love ya boy.

coola bilder


Natti

Nu ska jag sova efter en chill dag med en läxa och ett prov tills imon. Ska bara försöka somna i tid idag lyckas aldrig :( imon blir det konfamöteskit och jag taggar som bara den!! Hörs imon ;)


On my way home

Gud va det känns bra när man får sluta 20 minuter tidigare för att man gjorde engelska prover hyfsat snabbt! Nu ska man bara hoppas på att pluggandet igår gjorde någon nytta ;)


Tagga!

Då är man påväg till skolan ;)


Dagen

Kan ju passa på att skriva om dagen när jag ändå är igång! Ja den började med skolan som vanligt inget speciellt hände förutom att jag ville döda en person men jag klarade av en hel dag utan att göra det! (y)

Jag och anna stannade kvar i skolan en liten stund efter vi slutade och kladdade på en teckning vi gjorde i 7an. Bild i förra inlägget. Ska rama in tjejens ansikte ;)

Sen byggde vi ihop den nya soffan och gjorde lite till i tv-rummet. Sen gjorde jag engelska läxa och sen kollade jag på lejonkungen så har sett alla tre nu.

Men nu ska jag sova godnatt :)


Fan va awesome!

Nu kanske detta blir seriöst om jag kan blogga från mobilen och lägga upp bilder? Tack anna för att du berätta om appen! Puss ses imon annish ;)


vilken känsla..

den underbara känslan när ens pappa retar en när man har mens..

En som inte gör dumheter som ung, gör det som gammal.

tjenare, imon blir det madde. it will be an awesome weekend!

jag hatar skolan och kommer aldrig vilja gå dit igen.. menmen har inget val :(



fin min, vet..

Hat är brist på fantasi.

tjenare! vet inte när jag blogga sist men jag glömde av att blogga helt enkelt. men jag svär en i min klass är bög! :o
tänker inte berätta vem eller varför jag tror så, hyffsat bra dag i skolan i alla fall. det känns fel att säga det men jag hatar inte min idrottslärare längre? asså jag tycker inte om honom jättemycket men jag hatar inte honom heller, väldigt glad över det faktiskt :) men NO'n, den värsta lektionen på länge.. sitter jämte dom två töntigaste i klassen, inte skoj! har typ fobi mot fett hår och den ena av dom har aaaaaalltid fett hår, äckligt!
i alla fall ganske söt bild jag fick på mig? första gången jag tycker jag ser ganska bra ut ;)

Adorable

wallawalla, idag har varit en slappdag som i går.. måste verkligen sluta med det och börja gå och lägga mig i tid för jag somnade till och med på engelska lektionen men som tur va det bara anna som märkte det. jävla matte läxa jag orkar inte! inte so'n heller och absolut inte no-provet vi ska ha på torsdag.. :(
fuck skolan..

Mobilblogg-skolan

Woo, syslöjden nu cyya

Mobilblogg-skolan

Woo, syslöjden nu cyya

Mobilblogg-sängen

Woooho! Då ligger man i sängen och tänker på allt, går verkligen inte att somna.. I alla fall idag skulle det blivit plugg hela dagen men det blev en titta på tv och sov hela dagen, men det är bra det med! Mamma ringde till sollyckan innan så i sommar blir det sommarkonfa med anna, jakob och Adrian! Ska försöka sova nu, naaattii! ;)

Mobilblogg-skolan

Bäst på musiklektioken ändå? ;) slutar snart så får la spela gitarr nu, cyaa! ;)

Mobilblogg

Tjeeena, ligger i soffan och spelar wordfeud. Alla lägger till nataliemalmberg på det! 19.00 blir det awkward och sen antagligen färga håret. Hörs efter det :)

shoppingen i göteborg

hej! detta är det jag köpte idag (vart jag köpte det och vad det kostade står under alla bilderna):
Monki 150kr
Indiska  89kr
Vero Moda 179kr
Bikbok 129kr
Ginatricot 149kr
H&M 149kr
H&M 199kr
H&M 79kr
- -
Glitter 149kr
Life 100kr
& en plånbok för 80kr :)

Bilen

Ja då sitter man i bilen påväg hem och nästan sover, riktigt bra lördag! Skriver mer sen och visar bilder på det jag köpt till mig, hejdå så länge ;)

God morgon!

Hej, nu hållet jag på att göra i ordning mig för... GÖTEBORG! 10.05 går tåget, får se om det blir något mer inlägg på tåget eller i Göteborg idag. Annars blir de det i kväll, cyya.

MOA

lika mycket gåshud varje gång, gud! :o

The gang.

Nu blir det sängen. men imon så blir det GÖTEBORG med mamii! taggar så sjukt! får se hur mycket bloggande det blir då, hörs. här får ni en liten söt bild på maddes kattungar som troligtvis inte bor hos henne längre.

Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut.

Hejhej, vet inte om detta är så nödvändigt men vi kan la försöka köra igen! men som sagt orkar inte lägga upp bilder varje dag och sånt men egentligen är det ju bilderna i alla bloggar som är roligt så jag vet inte ens om jag ska ha kvar bloggen över huvudtaget. Well, fuck it and try again.

RSS 2.0